Tip na nákup

Regály jsou ideální pomocník jarního úklidu

bigJaro už snad konečně dorazilo a s ním i doba úklidu toho, co zima zanechala. Většina lidí využívá právě v tento čas jako skladiště svoji garáž. Ale ani v garáži nemusí být nepořádek. Stačí jen využít správné regály a o velkou část věcí je postaráno.

Zvětšete prostor vaší garáže!

pneuV našich garážích velice často překáží pneumatiky. Je to sice místo, kde by je člověk čekal, ale ani to neznamená, že tam musí jen ležet a zaplnit většinu prostoru. Pokud vaši garáž vybavíte jednoduchými regály na pneumatiky, ušetříte mnoho místa a navíc se nebudou povalovat všude po zemi a překážet. Navíc se jich do jednoho regálu vejde hned několik, takže ani rodina s více auty se nemusí být, že by zastavěla regály celou garáž.

Jestliže pneumatiky nejsou ve vaší garáži problém a spíše je v ní mnoho nejrůznějšího haraburdí, i v této chvíli vám mohou regály usnadnit život. Mezi kutily a zahrádkáři jsou velmi oblíbené regály s plastovými boxy. Krabičky se dodávají s regálem a můžete si zvolit z několika velikostí i barev. Hodí se především na drobný materiál, jako jsou šrouby, hřebíky a menší kusy nářadí. Samozřejmostí je, že některé police regálu mohou zůstat volné na větší předměty.

 

systemyKromě těchto speciálních druhů jsou do garáží vhodné i klasické policové regály. U nich dávejte pozor hlavně na nosnost police, abyste ji nepřetížili. Na police se vejde vše – kabely, motorová pila, kanystry nebo třeba i výše zmíněné plastové krabičky. Policové regály navíc lze kombinovat s rohovými a vytvářet tak komplexní regálové systémy. Využijete jednoduše celý prostor garáže a budete se divit, kolik věcí tam najednou uložíte.

 

Udělejte si pořádek ve vinotéce

V případě, že jste milovník vína, nabízí společnosti vyrábějící regály i trochu jiný druh – dřevěné regály na vinné lahve. Ty už pravděpodobně umístíte spíše do sklepa než do garáže, ale není nic lepšího než mít konečně ve své sbírce přehled. Pro rodinné sklepy jsou k dispozici i více univerzálnější regály, které nemají kulatý otvor pro hrdlo lahve, ale vejdou se do nich i džusy, minerálky, slazené nápoje nebo tvrdší alkohol.

Jestli vás stále žádný typ regálu nenadchl, zkuste se podívat na stránky kovovynabytek.cz. Naleznete tam mnoho dalších typů regálů do kanceláří, skladů nebo obchodů, ale i mnoho dalšího kovového nábytku.

Sdílet
 

LUNÁRNÍ kalendář

Data nejsou k dispozici.

Fanděte nám na facebooku
  • Banner
  • Banner
  • Banner
  • Banner
  • Banner
  • Banner

Doporučujeme

ZK_2017_3DZde v prodeji

  • Banner

Partneři

  • Banner
  • Dřevostavby
  • Banner